Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Invata, creste, daruieste!

Membru Bizoo de 2 ani.
4.82
5 stars: Exceptional
28 pareri

Curs Tehnici hipnotice cu Bob Burns

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Out Of stock
Descriere
Bob Burns este unul dintre cei mai renumiti specialisti din Marea Britanie, atat in practica hipnozei, cat si a mentalismului si a magiei.

In 2013, Bob Burns si-a incununat cariera de succes in hipnoterapie dezvoltand Tehnica Lebada, una dintre cele mai eficiente si simple metode de comunicare cu Subconstientul.

Lebada se foloseste de semnalele ideomotorii(miscari si reactii musculare involuntare) care apar ca raspunsuri ale Subconstientului la intrebarile pe care le adresam. Aceasta tehnica nu presupune o inductie hipnotica si poate fi realizata de oricine, fara sa fi avut o pregatire prealabila in acest domeniu.

Pe langa minunata Tehnica Lebada, Bob Burns este recunoscut pentru metoda Zidul, un protocol special creat pentru a putea lucra cu fiecare client care vine la terapie. Este un proces elaborat dar simplu de urmat menit sa "darame zidul" care exista initial intre client si terapeut.

Asociatia Romana de Hipnoza l-a adus pentru prima data in Romania pe Bob Burns in perioada 23-24 Septembrie 2017. Au fost doua zile intense, pline de informatii noi, in care Bob Burns a predat propriile tehnici hipnotice:
Cele Trei Elemente
Pendulul lui Chevreul
Tehnica Lebada
Cei Trei Piloni ai Succesului
Formula de Succes in 5 pasi (modul in care o persoana se poate descurca de fiecare data, in orice situatie)
DAGA? (primii pasi in hipnoza, o metoda simpla, 100% eficienta)
Metoda pentru Renuntarea la Fumat

Cu o energie deosebita, simt al umorului si deschidere, BobBurns ne-a oferit doua zile intense, pline de informatii noi. Bob a impartasit cu noi tehnicile sale proprii pe care le-a creat si dezvoltat bazandu-se pe experientele cu pacientii sai, dar si din experienta sa cu hipnoza de scena si mentalismul.

Am avut parte de multe momente WOW, in care Bob Burns a demonstrate cat de bine putem comunica cu subconstientul folosind hipnoza, aceasta minunata unealta de lucru cu minte.

Iata ce spun cei o parte dintre cei care au participat la curs: Am participat la workshop-ul cu Bob Burns si sunt extrem de incantata ca am facut acest lucru, chiar daca nu sunt terapeut, si chiar daca am venit din celalalt capat de tara tocmai de la Satu Mare. Pentru mine a fost extrem de interesant ,educativ si fascinant. - Cristina B.

Surprinzator a fost cand mi-am vazut mana in miscare, fara a fi un act volitiv. Evident, am experimentat si pe altii imediat in urmatoarele zile, iar succesul tehnicii mi-a reconfirmat convingerea ca, intr-adevar, exista o "lebada" in fiecare din noi, iar Bob a gasit o metoda simpla, eficienta si eleganta de a o scoate in prim plan, sub lumina reflectoarelor constiintei noastre - Dana C. Acest curs a fost unul inedit pt mine mai ales ca nu sunt familiarizat cu aceste tehnici,de fapt nu am nimic in comun cuhipnoza Pt mine a fost mai mult o curiozitate. Despre Bobce sa zic ,e brici omul. Te face sa te simti bine si are o carisma aparte. - Ovidiu G.

Manual Tehnici Hipnotice

Ziua 1

Lectia 1

Lectia 2

Lectia 3

Lectia 4

Lectia 5

Ziua 2

Lectia 1

Lectia 2

Lectia 3

Lectia 4

Lectia 5
Trimite mesaj
Din Gura in Gura