Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Invata, creste, daruieste!

Membru Bizoo de 2 ani.
4.83
5 stars: Exceptional
29 pareri

Curs online Masterclass Inductia Elman

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Out Of stock
Descriere
Inductia Elman este cea mai populara tehnica de inducere a transei hipnotice. Purtand numele lui Dave Elman, prezentator radio si hipnoterapeut , tehnica a devenit cunoscuta in intreaga lume datorita simplitatii si eficientei ei.

Dave Elman si-a petrecut o mare parte a carierei sale predand hipnoza in cadrul medical, unde a invatat doctorii cum sa utilizeze hipnoza in practica lor. Observand ca medicii dispun de putin timp si sunt si sceptici in ceea ce priveste utilizarea hipnozei, s-a concentrat pe crearea unei tehnicii foarte rapide si extrem de eficiente.

Inductia Elman este o inductie directiva, in care tu iti conduci subiectul, iar el iti urmeaza instructiunile. Este o metoda rapida, ce poate fi pusa in practica in 4-5 minute de un incepator si chiar mai rapid dupa ce avansezi in practica.

Foarte multi oameni isi doresc sa hipnotizeze insa nu stiu cum sa inceapa.

Te-ai intrebat vreodata:

De unde sa incep cand hipnotizez pe cineva? Cum se face efectiv? Ce trebuie sa spun? (trebuie sa spun ceva?) Cum vorbesc? Ce ton sa folosesc? Cum stau cu corpul? Ce fac daca nu merge conform ?planului??

Daca te numeri printre acestie, atunci Masterclass Inductia Hipnotica Elman este ceea ce cauti!

Iata ce spun o parte dintre cei care au urmat cursul: "Instructiv, interactiv, util." - Ana A. "Curs foarte interesant, si mai ales foarte benefic si vindecator." - Ramona J. "Un curs interesant cu metode interesante pe care nu le-am gasit in facultate. Mi-au dat o alta perspectiva asupra psihoterapiei si a meseriei de psiholog. Multumesc." - Mariana P. "Ca incepatoare sceptica - cursul a fost convingator, mi-a trezit curiozitatea de a aprofunda, convingerea/speranta ca as putea atinge noi puncte de autocunoastere, dezvoltare." - Floreta Aronovici

Introducere

Text Inductia Elman
Text Inductia Elman

[real3dflipbook id="25"]

Lectii

Lectia 1

Lectia 2

Lectia 3
Trimite mesaj
Din Gura in Gura