Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Invata, creste, daruieste!

Membru Bizoo de 2 ani.
4.81
5 stars: Exceptional
27 pareri

Curs online Formare Terapia Resurselor

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Out Of stock
Descriere
Terapia Resurselor este una dintre cele mai frumoase si mai eficiente metode de dezvoltare personala si de vindecare pe care le poti invata vreodata.

Aceasta tehnica extraordinara de lucru cu Subconstientul a fost create de Profesor Gordon Emmerson PhD, care a si predat acest training timp de 10 ani la Universitatea din Victoria, Australia. Doctor Emmerson este discipolul direct al lui John Watkins, cel care a pus bazele Terapiei Starilor Ego si a condus acest Institut ani buni.

Terapia Resurselor reprezinta o modalitate practica si directa de a intra in contact rapid cu diferitele aspecte ale personalitatii si subconstientului uman.
Mai mult decat atat, nu doar ca incepi sa intelegi si sa cunosti puterea nemarginita a subconstientului, dar poti acum, in sfarsit, sa te folosesti de ea.

Tehnica Resurselor Interioare iti permite sa alegi ce Resursa Interioara doresti sa folosesti in orice clipa a vietii tale. Iti permite sa fii, sa simti, sa gandesti ce, cum, cand, cat vrei, atunci cand vrei.

Nu mai esti la sclavul emotiilor si al circumstantelor.

Iata ce spun o parte dintre cei care au urmat acest curs: Un prilej exceptional de a intelege teatrul mental, psihologic al oricarui individ uman. - Corina N. Acest curs mi-a adus un plus de valoare in viata mea personala si in ceea ce priveste cariera mea. Sunteti extraordinari. Multumesc. - Maria C. Mi-a placut mult faptul ca informatiile (teoria) primite s-au concretizat si in exercitii practice. Prin intermediul acestora informatiile s-au sedimentat mult mai bine. Va multumesc. - Denisa B.

Introducere

Terapia Subliminala poate fi folosita atat pentru a rezolva probleme de sanatate fizica sau emotionala cat si pentru atingerea Excelentei.

Manual si Schema de Lucru

Descarca Manualul

Manual Terapia Resurselor Modul 1 Manual Terapia Resurselor Modul 2

Ziua 1

Lectia 1

Lectia 2

Lectia 3

Lectia 4

Lectia 5

Lectia 6

Ziua 2

Lectia 1

Lectia 2

Lectia 3

Lectia 4

Ziua 3

Lectia 1

Lectia 2

Lectia 3

Lectia 4

Ziua 4

Lectia 1

Lectia 2

Lectia 3

Lectia 4

Ziua 5

Lectia 1

Lectia 2

Lectia 3

Ziua 6

Lectia 1

Lectia 2

Lectia 3

Ziua 7

Lectia 1

Ziua 8

Lectia 1

Lectia 2
Trimite mesaj
Din Gura in Gura