Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Invata, creste, daruieste!

Membru Bizoo de 2 ani.
4.83
5 stars: Exceptional
29 pareri

Curs online Regresia Hipnotica

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Out Of stock
Descriere
Dintre toate metodele hipnotice cunoscute la ora actuala, Regresia Hipnotica este de departe cea mai renumita si mai faimoasa.

Regresia Hipnotica este cel mai probabil cea mai rapida, eficienta si sigura modalitate de a descoperi cauza unei probleme, oricare ar fi natura ei. Are la baza conceptul ca in spatele oricarei probleme de sanatate se afla o cauza emotionala.

Aceasta emotie este cea care cauzeaza in ultima instanta dezechilibrul cu care ne confruntam, fie ca il numim boala, dependenta sau oricum altcumva.

Formula Problemei/Bolii:

Eveniment + Interpretare = Emotie - Problema/Boala

Cand vorbim despre evenimente din trecut, atunci folosim o metoda, un protocol care ne ajuta sa accesam acele informatii. Acest protocol este numit Regresia Hipnotica. Cu alte cuvinte, Regresia Hipnotica ne faciliteaza accesul la informatii care s-au inscris in memoria noastra implicita si care acum fac parte din ?sistemul nostru de operare?, adica din felul nostru de a fi.

Regresia hipnotica este modalitatea prin care putem accesa aceste amintiri ingropate, le putem scoate la lumina, le putem constientiza si le putem opri din a ne mai afecta viata.

Regresia Hipnotica este folosita cu foarte mare succes in orice problema care are o baza sau o cauza psihosomatica sau de natura emotionala cum ar fi:

- fobiile
- atacurile de panica
- depresie
- dureri cronice
- dependente
- obezitate
- multe altele

Iata ce spun o parte dintre cei care au urmat acest curs:

Minunat! Astept cu nerabdare urmatorul!? - Rodica R.
Excelent. Practic. Recomand.
- Codrut T.
O experienta puternica! Sunt incantata de toata aceasta experienta care m-a imbogatit. Cred ca exista oameni care au aceasta vocatie de profesori, vocatie in misiunea lor personala, vocatie in a darui. Eugen Popa este unul dintre acestia!? - Cerasela G.

Ziua 1

Lectia 1

Lectia 2

Ziua 2

Lectia 1

Lectia 2

Lectia 3

Lectia 4

Lectia 5

Ziua 3

Lectia 1

Lectia 2

Lectia 3

Lectia 4

Lectia 5

Introducere

Terapia Subliminala poate fi folosita atat pentru a rezolva probleme de sanatate fizica sau emotionala cat si pentru atingerea Excelentei.

Manual Regresia Hipnotica
Manual Regresia Hipnotica
[real3dflipbook id="20"]
Trimite mesaj
Din Gura in Gura