Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Invata, creste, daruieste!

Membru Bizoo de 2 ani.
4.83
5 stars: Exceptional
29 pareri

Curs online Inel Gastric Virtual

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Out Of stock
Descriere
Lupta cu kilogramele in plus este una dintre cele mai intalnite probleme cu care se confrunta omul modern, fie ca vorbim de obezitate sau doar cateva kilograme in plus fata de cum ne-am dori sa aratam.

Cei mai multi oameni atunci cand vor sa slabeasca apeleaza la diverse diete, sustinute de sport si in cele mai ambitioase cazuri la schimbarea stilului de viata pe o perioada de timp.

In cele mai multe cazuri vointa iti face treaba doar pana este atins obiectivul. O data ce au scapat de kilogramele in plus, cei mai multi oameni se intorc la stilul obisnuit de viata care atrage dupa sine in cele mai multe cazuri un numar si mai mare de kilograme in plus.

De ce se intampla asta? Majoritatea dietelor includ o forma de deprivare si/sau negare; unele implica sa numeri calorii, dar tot ce reusesc ele sa faca este sa programeze mintea sa se gandesca la mancare. Astfel, atunci cand o persoana renunta la dieta, se va gandi obsesiv la mancare mult mai mult ca inainte sa fi inceput dieta.

Inelul gastric virtual este o noua tehnica non-chirurgicala care foloseste puterea hipnozei, precum si tehnici de CBT si NLP pentru a-ti convinge mintea subconstienta ca ti-a fost pus un inel de silicon in jurul stomacului.

Tehnica se foloseste de puterea mintii pentru rescrierea la nivel subconstient a viziunii asupra stilului alimentar si a modului in care te gandesti la mancare. Prin intermediul hipnozei convingi creierul ca stomacul este plin dupa un anumit nivel de admisie.

Mintea este puternica, asadar daca subconstientul accepta sugestiile, atunci si atitudinea si comportamentul se vor schimba. De obicei, odata cu ?amplasarea? inelului gastric virtual, vor fi oferite sugestii cu privire la intarirea increderii de sine si schimbarea stilului de viata.

Terapia Inelului Gastric Virtual poate fi folosita pentru a ajuta oamenii sa slabeasca, eliminand toate riscurile unei operatii chirurgicale.

Iata ce spun o parte dintre cei care au urmat acest seminar: Un curs nu doar util, ci necesar, care inoveaza cu un increment foarte util destinat tuturor celor care vor sa recapete puterea asupra corpului, mintii si vietii lor. - Mirela P. Este un curs extraordinar la care am invatat un protocol fantastic avand astfel posibilitatea sa ajut persoane care sufera de obezitate, kilograme in plus, sau care pur si simplu isi doresc sa se simta mai bine in pielea lor.- Marcela M. A fost minunat! Ma determina sa ma schimb, sa imi indeplinesc un vis, un obiectiv pe care il prioritizez si-l voi impartasi atat prietenilor, cunostintelor cat si celor care ma vor cauta. - Angelina C.

Introducere

Terapia Subliminala poate fi folosita atat pentru a rezolva probleme de sanatate fizica sau emotionala cat si pentru atingerea Excelentei.

Manual Inel Gastric Virtual
Manual Inel Gastric Virtual

[real3dflipbook id="10"]

Ziua 1

Lectia 1

Lectia 2

Lectia 3

Lectia 4

Lectia 5

Ziua 2

Lectia 1

Lectia 2

Lectia 3

Lectia 4

Lectia 5
Trimite mesaj
Din Gura in Gura