Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Invata, creste, daruieste!

Membru Bizoo de 2 ani.
4.83
5 stars: Exceptional
29 pareri

Curs online Hipnoza Spirituala

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Out Of stock
Descriere
In ultimii 70 de ani in intreaga lume s-a produs o schimbare drastica a perceptiei cu privire la felul in care oamenii se raporteaza la practicile spirituale. Spiritualitatea - aceasta continua cautare a sacrului si realizare a Sinelui - este un subiect din ce in ce mai important pentru omul modern. Tot mai multi oameni isi indreapta atentia spre interior, singurul loc unde se poate realiza orice transformare, vindecare si singurul loc in care linistea si bucuria depind doar de tine.

Ce crezi despre faptul ca hipnoza iti poate oferi posibilitatea de a comunica la un nivel superior si de a primi raspunsuri imediat? Cum ar fi sa poti cere intelepciune divina, conectare divina si apoi sa primesti raspunsuri imediate pentru a face alegeri care sa-ti imbunatateasca viata? Poate iti suna a fantezie, poate prea putin realist, poate prea bun ca sa fie adevarat, sau poate ca un vis devenit realitate. Indiferent de opinia ta, iti recomand sa-ti incepi cautarea din interior, sa cauti raspunsuri in cel mai profund punct al tau.

Legatura noastra cu nivelurile superioare, fie ca ne referim la ele ca la Divinitate, Sine Superior sau Univers incepe si se termina in interior. Suntem cu totii capabili sa ne conectam la o dimensiune mai inalta a fiintei noastre, sa ne crestem nivelul de constientizare si integrare. Suntem cu totii capabili sa descoperim calea cea mai buna pentru noi insine, sa ne intoarcem spre interiorul nostru, sa invatam sa ne iubim, sa ne vindecam si sa ne intelegem locul in acest minunat Univers.

Ce ti-am pregatit in cursul Hipnoza Spirituala?

- Ce este spiritualitatea si de ce este esential sa intelegem termenii sai
- Cum folosim si de ce este foarte important sa utilizam tehnici hipnotice pe calea spirituala
- Utilizarea tehnici Samyama pentru dezvoltarea spirituala
- Modalitati de comunicare cu Subconstientul
- Tehnici de lucru cu partener
- Tehnici Spirituale pentru Revelarea Sinelui
- Comunicarea cu Sinele Superior
- Tehnici de Respiratie

Iata ce spun o parte dintre cei care au urmat acest sworkshop:

Informatii vaste si complexe, traineri cu multa experienta si un nivel inalt de cunostinte. Este un curs foarte frumos, compact, cu multa informatie. Sunt fascinata de informatiile primite. Trainerii sunt minunati si foarte documentati. Voi incerca sa lucrez cu mine si persoanele dragi pentru dezvoltarea capacitatilor de cunoastere de sine. Informatii practice, s-a observat daruirea si pasiunea pentru cunoasterea mintii umane.

Introducere

Terapia Subliminala poate fi folosita atat pentru a rezolva probleme de sanatate fizica sau emotionala cat si pentru atingerea Excelentei.

Manual Hipnoza Spirituala
Manual Hipnoza Spirituala

[real3dflipbook id="5"]

Hipnoza Spirituala Ziua 1

Hipnoza Spirituala Ziua 1 - Lectia 1

Hipnoza Spirituala Ziua 1 - Lectia 2

Hipnoza Spirituala Ziua 1 - Lectia 3

Hipnoza Spirituala Ziua 1 - Lectia 4

Hipnoza Spirituala Ziua 2

Hipnoza Spirituala Ziua 2 - Lectia 1

Hipnoza Spirituala Ziua 2 - Lectia 2

Hipnoza Spirituala Ziua 2 - Lectia 3

Hipnoza Spirituala Ziua 2 - Lectia 4
Trimite mesaj
Din Gura in Gura