Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Invata, creste, daruieste!

Membru Bizoo de 2 ani.
4.83
5 stars: Exceptional
29 pareri

Curs Tehnica Rewind - Tratarea Stresului Post Traumatic

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Out Of stock
Descriere
Atunci cand te confrunti cu un eveniment periculos, amenintator, sistemul nervos raspunde prin declansarea bine cunoscutului raspuns lupta sau fugi, sau prin congelare - pierderea simturilor si a capacitatii de a raspunde in vreun fel in acel moment. Dupa ce pericolul trece, corpul isi revine de obicei la normal, insa urmele evenimentului traumatic raman intiparite in mintea noastra. Daca ramai blocat in amintiri dureroase, cosmaruri, vulnerabilitate, iritabilitate, ai putea suferi de o tulburare de stres post traumatic.

Este important sa intelegi ca oricare ar fi dimensiunea evenimentul traumatic, daca continua sa te urmareasca si sa iti provoace momente de stres, nesiguranta, teama, ai posibilitatea sa iti recastigi controlul asupra vietii tale.

Exista numeroase terapii pentru tratarea tulburarii stresului post traumatic, de obicei de lunga durata si cu implicatii psihologice dureroase, si doar una simpla, rapida, cu o eficienta demonstrata in 85% din cazurile in care a fost folosita. Tehnica Rewind este in momentul de fata singura modalitate terapeutica creata special pentru tratarea traumelor si mai ales a tulburarii de stres post traumatic.

Tehnica Rewind este si una dintre cele mai eficiente metode de rezolvare rapida a cazurilor de atac de panica, fobii, anxietate si emotii puternice.

Aceasta tehnica este pe cat de simpla pe atat de eficienta!

Pe langa aceasta calitate atat de importanta, Tehnica Rewind mai bifeaza inca una cel putin la fel de valoroasa: este una dintre acele tehnici rare care permit specialistului sa ajute clientul fara ca macar sa cunoasca continutul problemei acestuia.

Tehnica este usor de invatat si dureaza doar cateva minute pentru a trata orice eveniment traumatic.

In acest workshop, sustinut chiar de Dr. Muss - creatorul tehnicii, gasesti:

- Scurt istoric al Tehnicii Rewind
- Cum Masuram succesul in Terapie
- Avantajele Tehnicii Rewind
- Identificare si rezolvarea blocajelor
- Prezentare Schema de lucru
- Demonstratii

Iata ce spun o parte dintre cei care au urmat acest seminar: Un curs excelent, prezentat de un profesionist in domeniu, de la care am invatat foarte mult. Este o tehnica minunata, predata cu mult profesionalism. Este o tehnica simpla dar cu un impact si rezultat foarte mare. Metaforic vorbind este ca si cum s-ar fi descoperit vaccinul contra traumei. Multumesc si ma felicit ca am luat decizia sa vin la acest curs si am adus un plus de valoare in meseria mea de psihoterapeut. O tehnica foarte utila, rapida, eficienta. Trainerul cu calitati didactice deosebite ne-a oferit informatii deosebit de valoroase, bine sintetizate, corect explicate.

Introducere

Terapia Subliminala poate fi folosita atat pentru a rezolva probleme de sanatate fizica sau emotionala cat si pentru atingerea Excelentei.

Manual Tehnica Rewind

Manual Tehnica Rewind

[real3dflipbook id="19"]

Lectii

Lectia 1

Lectia 2

Lectia 3

Lectia 4

Lectia 5

Lectia 6

Lectia 7

Lectia 8

Lectia 9

Lectia 10

Lectia 11

Lectia 12
Trimite mesaj
Din Gura in Gura