Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Invata, creste, daruieste!

Membru Bizoo de 2 ani.
4.82
5 stars: Exceptional
28 pareri

Curs online SleepTalk pentru Copii

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Out Of stock
Descriere
Programul SleepTalk este cea mai simpla, eficienta, rapida si placuta tehnica prin care poti comunica cu subconstientul copilului tau in timp ce acesta doarme. Aceasta tehnica ajuta la dezvoltarea increderii de sine, este un program excelent de dezvoltare a inteligentei emotionale inca din copilarie.

Iubirea este fundamentul vietii. Iubirea neconditionata este modul prin care poti sa consolidezi sufletul copilului si sa-i arati cel mai frumos drum in viata.
Programul SleepTalk se adreseaza in exclusivitate pentru lucrul cu copii, fiind o metoda extrem de eficienta care poate fi folosita de orice parinte, bunic, educator, psiholog, de orice persoana care are sau nu copii.

Cele mai mari probleme pe care le intalnim la maturitate in proportie de 80% se declanseaza in urma unor evenimente, emotii, trairi din copilarie. De cele mai multe ori aceste suferinte isi au ca sursa momente din copilarie in care ne-am simtit neiubiti, nedoriti, neapreciati sau lipsiti de intelegere si afectiune.

Programul SleepTalk te ajuta sa lucrezi cu copilul la momentul potrivit, te ajuta sa rescrii aceste crezuri negative si sa influentezi in mod pozitiv dezvoltarea copilului. Oferindu-i sugestiile potrivite il poti ajuta pe copil sa inteleaga ca este iubit neconditionat, sa ii cresti increderea de sine si sa-i intaresti sentimentul de apartenenta.

Metoda SleepTalknu este o tehnica terapeutica ci una de armonizare si intarire a sinelui, a eului la copil iar acest lucru aduce cu sine o sumedenie de efecte "secundare" extraordinare cum ar fi:

- eliminarea enurezisului
- "vindecare" timiditatii sau a agresivitatii crescute
- eliminarea agitatiei
- eliminarea fricilor si temerilor
- gelozia si rivalitatea dintre frati
- multe multe altele

De ce functioneaza atat de bine? Pentru ca fiecare dintre "problemele" mentionate mai sus au aproape intotdeauna o cauza emotionala. Sunt bazate pe o emotie de teama sau de lipsa care se poate manifesta in moduri foarte variate, de la violenta si agitatie la interiorizare sau boala.

Metoda SleepTalk a fost descoperita de John Goulding, aparand ca o necesitate in viata sa de parinte. Joane Goulding are o fetita care la varsta de 7-8 ani era imobilizata intr-un scaun cu rotile, fara sa se miste sau sa incerce sa vorbeasca. SleepTalk a fost creata pentru a comunica cu subconstientul copilului sau, fiind singura solutia prin care a reusit sa vorbeasca cu sufletelul fetitei sale. Tehnica a dat rezultate si fetita a invatat in timp sa comunice, sa se miste, ajungand in 2-3 ani sa aiba o viata normala.

Ai acum o posibilitate fantastica de a invata o tehnica care poate schimba viata copilului tau.

Introducere

Terapia Subliminala poate fi folosita atat pentru a rezolva probleme de sanatate fizica sau emotionala cat si pentru atingerea Excelentei.

Materiale Curs

Procesul de fundamentare -Descarca

Cum este copilul meu acum - Descarca

Calendar Proces - Descarca

Formular Semne de feedback - Descarca

[real3dflipbook id='12']

[real3dflipbook id='13']

[real3dflipbook id='14']

[real3dflipbook id='15']

Lectii

Lectia 1

Lectia 2

Lectia 3
Trimite mesaj
Din Gura in Gura