Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Invata, creste, daruieste!

Membru Bizoo de 2 ani.
4.83
5 stars: Exceptional
29 pareri

Curs online Initiere in Hipnoza

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Out Of stock
Descriere
Hipnoza este una dintre cele mai eficiente metode de transformare, atat pentru a obtine rezultatele dorite in viata noastra cat si pentru a rezolva problemele cu care ne confruntam. Hipnoza este o metoda extraordinara de lucru cu oamenii, pentru a rezolva o multitudine de probleme sau de a obtine ceea ce isi doresc. Hipnoza este o unealta polivalenta ce poate fi folosita cu succes atat in scop terapeutic cat si ca modalitate de dezvoltare personala.

Cele mai multe probleme pe care le avem, fie ele de natura fizica, mentala sau emotionala au la baza evenimente incarcate emotional cu efecte puternice asupra sanatatii sau personalitatii noastre. Pentru a putea rezolva orice problema pe care o ai este nevoie sa descoperi si sa rezolvi cauza, sa schimbi perceptia, trairea si atitudinea pe care le ai fata de acele momente.

Hipnoza poate fi folosita cu succes ca metoda terapeutica pentru orice dependenta (fie ea fizica de un obiect sau emotionala, de o persoana), fobie, frica, dar si pentru rezolvarea unor probleme de sanatate. Ea poate fi insotita si de alte tehnici adiacente in procesul de vindecare. In cazul problemelor de sanatate de orice natura si gravitate, hipnoza poate fi folosita atat pentru ameliorarea simptomelor, durerilor cat si pentru rezolvarea bolii.

Ea poate fi folosita si pentru a ne creste abilitatile, capacitatile, aptitudinile. Poti folosi hipnoza pentru a invata mai usor, pentru a-ti creste capacitatea de concentrare, pentru creativitate sau imbunatatirea perfomantei sportive. De asemenea o poti folosi si pentru a construi cu mult mai multa usurinta noi abilitati pe care nu le ai dar ti le doresti pentru a-ti atinge obiectivele.

Slabitul, pierderea in greutate prin schimbarea obiceiurilor alimentare si sportive, este o alta situatie pentru care hipnoza este foarte cautata, provocand schimbari extraordinare.

Acest seminar iti ofera posibilitatea de a patrunde in misterele hipnozei si de a face primii pasi in utilizarea ei, indiferent de scopul tau. Iata ce spun o parte dintre cei care au urmat acest curs: Un curs scurt si cuprinzator si folositor. Il recomand tuturor celor care sunt curiosi si deschisi la nou. - Alexandra M Felicitari pentru modul in care ati furnizat acest curs si pentru pasiunea voastra. Felicitari pentru impartasirea informatiilor suplimentare. Va multumesc pentru informatiile minunate si pentru exercitiile practice. Multumesc pentru starea de bine pe care o transmiteti. - Ramona J Felicitari pentru modul in care ati reusit sa structurati informatia pentru a transmite cat mai mult intr-o singura zi. Multumesc! - Flori C Deosebit, cu multe informatii. - Manuela K

Introducere

Terapia Subliminala poate fi folosita atat pentru a rezolva probleme de sanatate fizica sau emotionala cat si pentru atingerea Excelentei.
Manual Initiere in Hipnoza
Manual Initiere in Hipnoza [real3dflipbook id="6"]

Lectii

Lectia 1

Lectia 2

Lectia 3

Lectia 4
Trimite mesaj
Din Gura in Gura