Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Invata, creste, daruieste!

Membru Bizoo de 2 ani.
4.83
5 stars: Exceptional
29 pareri

Curs online Identificarea Resurselor Interioare

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Out Of stock
Descriere
Teoria resurselor interioare sustine ca personalitatea unui om nu este un intreg omogen, ci este alcatuita din mai multe resurse (sau parti) independente, cu calitati si abilitati specifice. Aceste resurse s-au creat de-a lungul vietii, prin repetarea unui comportament de suficient de multe ori incat acesta sa devina automat. Prin repetare tot ceea ce facem devine automat si reprezinta expresia unei resurse. Acesta este principiul de baza de la care porneste terapia resurselor interioare.

Asadar, orice individ are o personalitate formata din mai multe resurse, ceea ce face ca orice problema pe care o ai sa fie legata de o anumita resursa.

Tehnica Resurselor te ajuta identifici acea parte sau acele parti din tine cu care vrei sa lucrezi, indiferent ca este o problema mentala sau emotionala. Asta nu inseamna ca vei folosi acea resursa exclusiv terapeutic, pentru a rezolva o problema de sanatate de exempu, ci o poti folosi si pentru a dezvolta, intari aptitudini si abilitati.

Identificarea resurselor interioare reprezinta o prima parte importanta din tehnica resurselor interioare, o tehnica extraordinara de lucru pentru rezolvarea anxietatii, fobiilor, durerilor fizice, emotionale sau psihologice. Tehnica are la baza aceasta cunoastere interioara si lucrul cu propriile resurse.

Identificarea Resurselor Interioare este o modalitate extraordinara de a te cunoaste mai bine, de a te dezvolta sau de a-ti rezolva probleme interioare cu care te confrunti.
Iata ce spun o parte dintre cei care au urmat acest curs: Un prilej exceptional de a intelege teatrul mental, psihologic al oricarui individ uman. - Nicoleta N. Am constientizat forta si puterea din mine. Multumesc pentru ca existati. - Cerasella M. Super traineri - 10! O experienta deosebita si semnificativa. - Corina B. Felicitari. Un curs excelent pentru cine doreste sa-si imbunatateasca calitatea vietii. Sa inveti sa-ti folosesti calitatile potrivite in momentele potrivite cat si cum sa eviti capcanele interioare. - Eduard P.

Introducere

Manual Identificarea Resurselor Interioare
Manual Identificarea Resurselor Interioare

[real3dflipbook id="9"]

Lectii Identificarea Resurselor Interioare

Identificarea Resurselor Interioare - Lectia 1
Identificarea Resurselor Interioare - Lectia 1

Identificarea Resurselor Interioare - Lectia 2
Identificarea Resurselor Interioare - Lectia 2

Identificarea Resurselor Interioare - Lectia 3
Identificarea Resurselor Interioare - Lectia3

Identificarea Resurselor Interioare - Lectia 4
Identificarea Resurselor Interioare - Lectia 4

Identificarea Resurselor Interioare - Lectia 5
Identificarea Resurselor Interioare - Lectia 5

Identificarea Resurselor Interioare - Lectia 6
Identificarea Resurselor Interioare - Lectia 6
Trimite mesaj
Din Gura in Gura