Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Invata, creste, daruieste!

Membru Bizoo de 2 ani.
4.82
5 stars: Exceptional
28 pareri

Curs online Inductia Elman

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Out Of stock
Descriere
Inductia Elman este, probabil, cea mai importanta inductie pe care orice hipnotist sau pasionat de hipnoza trebuie sa o stie. Atunci cand este invatata corect si folosita cu incredere, ea produce in mod constant un nivel profund de transa pentru orice persoana care doreste acest lucru.

Dave Elman a fost, cu siguranta, unul dintre cei mai mai hipnotisti din toate timpurile. A petrecut o buna parte a carierei sale predand hipnoza exclusiv cadrelor medical ajutandu-i si invatandu-i cum sa utilizeze hipnoza in practicile lor medicale chiar daca el insusi nu era medic. Inductia care ii poarta numele este emblematica prin abordarea rapida, sistematizata, pentru a atinge in mod rapid si constant nivelul profund de transa cunoscut sub numele de somnambulism hipnotic. Metoda sa are o eficienta de 90% in cazurile in care este folosita.

Remarcabila inductie hipnotica dezvoltata de Dave Elman, este rapida generand o stare de transa hipnotica profunda in doar 4-5 minute cand este aplicata de un incepator si chiar mai putin dupa aprofundare si exercitiu.

In acest curs inveti care sunt pasii pe care trebuie sa ii faci, ordinea lor, precum si rostul lor si scopul lor.

Fiecare pas este demonstrat si explicat.

Cum inveti Inductia Elman?

- Demonstratie Inductia Elman
- Explicarea Pasilor Inductiei
- Detalierea Pasilor Inductiei
- Rezolvarea eventualelor poticneli la fiecare pas
- Informatii importante pe care le oferi clientului inainte de inceperea sedintei
- 3 Tehnici de Aprofundare a Starii de Transa

Daca pana acum doar te gandeai cum ar fi sa poti sa faci chiar TU o inductie hipnotica, cum ar fi sa poti chiar TU sa hipnotizezi pe cineva, ei bine, acum acest vis devine cu usurinta realitate! Si este mult mai simplu decat te-ai gandit vreodata!

Inductia Elman poate fi practicata de oricine, tot ce ai de facut este sa urmezi pasii iar rezultatul va fi cel dorit, o transa hipnotica profunda.

Iata ce spun o parte dintre cei care au urmat cursul: "Super informatia. Detaliata si la obiect cu practica si explicarea nelamuririlor." Camelia V. "Instructiv, interactiv, util." - Ana A.

Introducere

Inductia Elman (script)
Text Inductia Elman

Click aici: Inductia Dave Elman

Ziua 1

Lectia 1

Lectia 2

Lectia 3

Lectia 4

Lectia 5

Lectia 6

Lectia 7

Lectia 8
Trimite mesaj
Din Gura in Gura