Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Invata, creste, daruieste!

Membru Bizoo de 2 ani.
4.83
5 stars: Exceptional
29 pareri

Curs online Inductii Instante - Hipnoza Rapida

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Out Of stock
Descriere
Inductile hipnotice reprezinta un set de tehnici care permit accesarea Nivelului Subconstient al mintii pentru a facilita transformarile si schimbarile pe care vrem sa le realizam.

Inductia hipnotica este cheia care iti permite sa patrunzi la nivelul subconstient al unei persoane pentru a putea apoi sa incepi sa lucrezi cu sugestiile. Scopul inductiei hipnotice este de a deschide poarta spre subconstient.

INDUCTIILE INSTANTE

Dintre toate tipurile de inductie hipnotica, inductia instanta este cea mai rapida si cea mai spectaculoasa.
Exact asa cum ii spune si numele, aceasta inductie genereaza transa dorita instant, intr-o fractiune de secunda!

Acest tip de inductie hipnotica se bazeaza pe surprinderea mintii constiente care, luata pe nepregatite, nu are timp sa judece si sa analizeze sugestiile primite si atunci comanda data de catre hipnotist este preluata automat de Mintea Subconstienta.

Acest lucru se realizeaza printr-un mic soc al sistemului nervos care apare in urma unui gest foarte scurt si intens si a unei comenzi vocale puternice si convingatoare.

De cele mai multe ori, comanda vocala este Dormi sau Somn si se adreseaza mintii constiente! Daca i-am spune cuiva din senin acest lucru poate ne-ar rade in fata dar, atunci cand aceasta comanda se realizeaza impreuna cu scurt-circuitarea sistemului nervos, ea capata automat o cu totul alta putere!

Aceasta tehnica hipnotica este recomandata mai ales in cazul persoanelor analitice sau care, desi si-au dat acordul de a fi hipnotizate, au totusi o oarecare reticenta sau retinere.

Odata ce cunosti aceste principii de baza, aceste Legi ale Mentalului, poti sa creezi foarte usor propriile tale tehnici care vor genera rezultate foarte rapide si profunde.

Inductiile Instante se folosesc de asemenea in situatii de urgenta, de criza, atunci cand este important sa ajutam pe cineva rapid si profund. In aceste cazuri, aceasta tehnica are un efect formidabil cu rezultate imediate.

De asemenea, datorita faptului ca poate lua forme spectaculoase, aceasta tehnica este foarte des utilizata in hipnoza de scena, insa nu la inceputul spectacolului ci dupa ce acesta a inceput deja, pentru a evita astfel eventuale poticneli.

Invata principiile de baza pentru Inductiile Instante din acest curs!

Succes!

Ziua 1

Lectia 1

Lectia 2

Lectia 3

Lectia 4

Lectia 5
Trimite mesaj
Din Gura in Gura