Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Invata, creste, daruieste!

Membru Bizoo de 2 ani.
4.82
5 stars: Exceptional
28 pareri

Curs online Vindecarea Copilului Interior

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Out Of stock
Descriere
Fiecare dintre noi are propria sa istorie influentata de familie, mediu, evenimentele si oamenii din jurul nostru. Toate au avut un impact in evolutia si dezvoltarea noastra, in special in copilarie.

Pana la varsta de sase ani, creierul nostru functioneaza intr-un ritm relativ lent - frecventa Theta de 4-7 cicluri pe secunda - care este o stare a undelor cerebrale foarte receptiva si astfel am fost mult mai usor influentati de ceea ce ni s-a spus sau ni s-a intamplat.

Am luat atunci multe decizii la nivel subconstient, despre cum ar trebui si ce ar trebui sa facem pentru a vazuti ca find buni si pentru a fi iubiti, acceptati si a ne simti in siguranta.

Copilul interior exista in fiecare dintre noi, se comporta si reactioneaza ca atare, este o instanta psihica plina de energie, de creativitate, reprezinta acea parte din noi care exprima cele mai profunde nevoi de securitate, incredere, grija din partea celorlalti, afectiune si mangaiere.

Copilul interior mai este, in acelasi timp, si acea instanta psihica purtatoare a traumelor emotionale si a tuturor durerilor acumulate in copilarie; aici isi au sediul sentimentele de insecuritate, singuratate, teama, ostilitate, rusine si culpabilitate, sentimente ce pot fi actualizate la varsta adulta.

Cand sunt coplesiti emotional, oamenii tind sa se regenereze si sa revina la strategiile din copilarie pentru a-si satisface nevoile. Atunci cand mintea este supraincarcata, este natural sa cauti o evadare.

In momentele de criza, comportamentele de aparare (de exemplu: evitarea) ne-au ajutat sa facem fata provocarilor. Totusi, mentinerea unor moduri de reactie duce la rigiditate si ne impiedica sa fim flexibili, adica sa alegem in acord cu binele nostru, nu cu fricile, temerile, anxietatile noastre .

Desi majoritatea adultilor sunt de parere ca varsta cronologica ii vindeca de experientele copilariei, lucrurile nu stau deloc asa. Ranile nevindecate din copilarie ne insotesc permanent pe parcursul vietii.

Nucleul emotional se contureaza in perioada copilariei, iar daca nu acordam timp si atentie vindecarii noastre emotionale ajungem sa ne ancoram in experiente repetitive care reflecta experientele emotionale din copilarie.

Majoritatea dintre noi avem tendinta de a trata copilul interior in acelasi mod in care parintii nostri ne-au tratat in copilarie: daca au fost excesiv de critici, si noi vom deveni, fata de noi insine excesiv de autocritici, mai ales fata de impulsurile copilaresti si irationale. Daca am fost neglijati, si noi tindem sa neglijam nevoile copilului interior?

Ca adulti, este important sa ne asumam responsabilitatea pentru bunastarea noastra emotionala. Sentimentul de siguranta in aceasta lume este extrem de important si esential pentru ca al nostru copil interior sa se vindece si sa ne ajute sa traim viata cu mai multa bucurie.

Vindeca-ti Viata Chiar Acum! Suferintele Suetesti sunt printre cele mai des intalnite probleme cu care se confrunta oamenii. Dar TU nu trebuie sa mai suferi!

Incepe cursul acum ?

Vindecarea Copilului Interior

Lectia 1 - Vindecarea Copilului Interior
https://www.youtube.com/watch?v=uTwToAK_SnM&list=PLOBNodcfrBenKnT7r5NuVaoEcaD14qTIQ&index=2&t=0s

Lectia 2 - Vindecarea Copilului Interior
https://www.youtube.com/watch?v=5o8aBWOMW6c

Lectia 3 - Vindecarea Copilului Interior
https://youtu.be/M0N1wEzpuqE
Trimite mesaj
Din Gura in Gura