Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Invata, creste, daruieste!

Membru Bizoo de 2 ani.
4.83
5 stars: Exceptional
29 pareri

Autohipnoza avansata

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Out Of stock
Descriere
Autohipnoza este probabil cea mai eficienta metoda de transformare si dezvoltare personala. Utilizarea sa ne poate ajuta pentru a rezolva o problema sau pentru a obtine o stare placuta si naturala de relaxare profunda, o concentrare mentala sporita sau orice alt scop ne dorim.

Cum functioneaza Autohipnoza?

Cand te afli intr-o stare de transa, esti intr-o stare mentala diferita, usor modificata. Retine, esti tot timpul in control, doar ca atentia ta se focalizeaza, se concentreaza pe un singur punct sau stimul si devine extrem de centrata.

In aceasta stare de atentie si concentrare sporita a mintii constiente mintea subconstienta este mult mai receptiva la sugestiile pe care vrei sa i le transmiti. Starea se transa este o scurtatura prin care poti sa ajungi la subconstientul tau.

Autohipnoza este adesea comparata cu meditatia deoarece amandoua induc o stare in care gandirea si procesele mentale constiente scad in timp ce relaxarea si focusul cresc.

Studii de ultima ora arata ca hipnoza are efecte similare asupra sistemului nervos. Doar ca autohipnoza te duce cu un pas mai departe, prin utilizarea unui set de sugestii extrem de eficiente pentru a-ti reprograma mintea folosind imagini si afirmatii.

Scopul principal atat al hipnozei cat si al autohipnozei este acela de a ne ajuta sa obtinem rezultatele dorite. Acest lucru se realizeaza prin comunicarea cu mintea Subconstienta si schimbarea, modificare, transformarea sau modificarea unor crezuri existente sau, plantarea, sadirea, inscrierea unor crezuri si valori noi, a unor programe noi.

Atat mintea Constienta cat si mintea Subconstienta au un set de caracteristici si particularitati care le definesc.

Una dintre caracteristicele esentiale ale Subconstientului este ca NU face diferenta dintre realitate si fictiune. Asta inseamna ca, odata ce un mesaj a ajuns in taramul subconstientului, acesta il va lua de bun si va considera ca tot ceea ce simti este perfect adevarat.

Pentru a putea comunica cu Subconstientul trebuie sa ?ocolim? acea parte a mintii constienta numita ?factor critic?. Factorul critic sau capacitatea critica a mintii tale te ajuta sa faci faci diferenta intre ce este real, adevarat si in concordanta cu credintele tale si ceea ce este fictiune. Reusind sa ?ocolesti? acest factor critic poti patrunde direct la nivelul mintii subconstiente si rescrie astfel tot felul de obiceiuri, comportamente, setari mentale.

Autohipnoza Avansata

Autohipnoza Avansata Lectia 1

Autohipnoza Avansata Lectia 2

Autohipnoza Avansata Lectia 3

Autohipnoza Avansata Lectia 4

Autohipnoza Avansata Lectia 5

Autohipnoza Avansata Lectia 6

Autohipnoza Avansata Lectia 7

Autohipnoza Avansata Lectia 8

Autohipnoza Avansata Lectia 9

Autohipnoza Avansata Lectia 10
Trimite mesaj
Din Gura in Gura