Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Invata, creste, daruieste!

Membru Bizoo de 2 ani.
4.83
5 stars: Exceptional
29 pareri

Curs online Autovindecarea

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Out Of stock
Descriere
Cursul de Autovindecare are scopul de a te ajuta atat sa te vindeci si sa tamaduiesti durerile pe care le ai cat si sa te invete ce poti face pentru a preveni problemele pe viitor.

Acest program este un seminar practic, cu informatii concrete care te ajuta sa intelegi modul de functionare al corpului, mintii si sufletului tau precum si felul in care pot fi ele ajutate pentru a se vindeca, armoniza si optimiza.

"Sanatate mai presus de toate".
Asa spune o vorba inteleapta din popor.

Indiferent de nivelul nostru de trai, de pozitia sociala, de nivelul de inteligenta sau de munca pe care o prestam, toti suferim la fel.

Cu totii insa ne dorim sa fim sanatosi, fericiti, impliniti. Viata nu mai are nici un farmec atunci cand suferim si lasam totul deoparte pentru a rezolva durerea pe care o avem.

Corpul tau stie cum sa se vindece, si o face in fiecare moment. Corpul are in mod natural un mecanism de auto-aparare, care se afla sub influenta gandurilor, emotiilor si credintelor care isi au originea in mintea ta.

Astfel detii o putere pe care o poti folosi pentru a realiza schimbari minunate in viata ta si a atinge Succesul pe care ti-l doresti. Acesta putere nemarginita este Puterea Mintii. La baza Autovindecarii sta constientizarea, autocunoasterea si reinventarea. Toate sunt procese prin care treci atunci cand alegi sa te folosesti de puterea mintii tale si de toate resursele interioare pe care le detii.

Autovindecarea este o calatorie in care te bucuri de intregul drum, de fiecare pas, de fiecare schimbare sau realizare pe care o faci spre obtinerea obiectivului propus, fie ca este vorba despre o sanatate mai buna, schimbarea starii emotionale, cresterea increderii de sine, intarirea unor abilitati sau corectarea unor lipsuri.

In cele 10 lectii gasesti tehnici si metode pe care le poti folosi singur, autonom, nu pentru a evita si a renunta la ajutorul unui profesionist ci pentru al optimiza si complementa.

Autovindecare prin Puterea Mintii

Lectia 1

Lectia 2

Lectia 3

Lectia 4

Lectia 5

Lectia 6

Lectia 7

Lectia 8

Lectia 9

Lectia 10
Trimite mesaj
Din Gura in Gura